urban-oase
Hier wonen? Bekijk het aanbod

Een urban oase

Green Urban living

Gloednieuw, verpakt in mooie materialen, met een moderne uitstraling en stoere vormen, dat is New West. Het woongebouw New West kreeg zijn vorm op de tekentafels van het gerenommeerde architectenbureau van “Olaf Gipser Architects”. Hij bedacht een ontwerp met een stedelijk karakter, maar achter deze stedelijkheid is een sfeervolle gemeenschappelijke groene binnentuin gecreëerd. Integratie van architectuur en natuur!

“Als architect kijk je altijd met nieuwe ogen naar een wijk”, zegt Olaf Gipser. Welke oude en nieuwe kwaliteiten kun je naar boven halen? Hoe kun je de bestaande stedelijke structuur herwaarderen en hier meer kwaliteit aan geven? Het resultaat vind je in de lofts, appartementen, penthouses en ateliers van New West.

 

Urban Oase in Amsterdam West

In contrast met de stoere stedelijke buitenzijde heeft de binnenzijde een kleinschalig en intiem karakter.

De binnenhof van New West wordt gevormd door een sfeervolle binnentuin, welke bestaat uit verschillende zones.  De prachtige binnentuin van New West bestaat uit verschillende zones. Een bloemrijke zone met een berkenboom en open water met riet aan de zuidkant. De wisselende kleuren en geuren van de planten maken de sensuele sfeer van deze stedelijke oase compleet.

De sfeervolle binnenhof levert een bijdrage aan de multiculturele sfeer in het gebouw en biedt een plek van identiteit en rust