unieke-identiteit_4
Hier wonen? Bekijk het aanbod

Unieke identiteit

Sfeervolle balkons aan de binnenhof

Houten balkons verbreden de luxe galerij van de binnenhof van New West. Deze balkons kunnen worden ingericht met keukenkruiden, plantenbakken, tuinstoelen of een leuke bank. Net zoals dat in de straten van de Amsterdamse binnenstad vaak te zien is.

unieke-identiteit

New West betekent gezamenlijk genieten

Aan de sfeervolle binnenhof van New West grenzen drie gemeenschappelijke platforms: het stadsbalkon, de moestuin en de verticale tuin.

unieke-identiteit_2

Het gemeenschappelijk stadsbalkon (1e verd.):

Het stadsbalkon, gelegen op de 1e verdieping aan de zijde van de Postjesweg, is een heerlijke plek waar je je buren ontmoet voor een praatje en gezelligheid. Ook kun je hier heerlijk zitten om te werken. Door de grote glaspui (het stadsvenster), heeft deze ruimte een bijzondere sfeer. Hier kan de VVE vergadering plaats vinden, feestjes, informele bijeenkomsten of uiteraard ook worden gebruikt voor de dagelijkse bezigheden.

unieke-identiteit_3

Gemeenschappelijke platforms (3e en 4e verd.):

De prachtige collectieve platforms op de 3e en 4e verdieping biedt door de ligging, aan de zuidzijde, achter een grote glaspui, een aantrekkelijk klimaat aan planten. Deze platforms zijn uitermate geschikt voor het realiseren van een moestuin. Daarnaast biedt het uitzicht op de stedelijke omgeving enerzijds en de tuin aan de binnenhof anderzijds een extra dimensie aan het tuinieren. Ook behoort een verticale tuin met bijvoorbeeld klimplanten, als de Blauwe Regen tot de mogelijkheid.