Start verkoop
Terug naar Nieuwsoverzicht

Start verkoop

Infodag
zaterdag 13 mei van 11.00 tot 16.00

Locatie:
Lokaal Edel
Postjesweg 1, AMSTERDAM

Infodag: Wens je een nadere toelichting op het project, of heb je aanvullende vragen over de inschrijving? Bezoek dan de infodag. Het verkoopteam van het project “New West” staat graag voor je klaar!

Inschrijfprocedure: Kun je er zaterdag 13 mei niet bij zijn, maar heb je toch belangstelling voor een woning in ons project New West? Geen probleem. Wij vernemen graag waar jouw voorkeur naar uitgaat! Dit kun je kenbaar maken door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier.

Op het inschrijfformulier geef je aan voor welk(e) bouwnummer(s) jij in aanmerking wenst te komen. De inschrijving sluit op maandag 15 mei 2017 om 12.00 uur.

Inschrijven is geheel vrijblijvend en geeft geen recht op toewijzing.

Let op: Jij mag samen met je partner slechts één maal inschrijven. Bij meerdere inschrijvingen wordt je uitgesloten van deelname.

Dinsdag 16 mei hoor je van ons of en voor welke woning je in aanmerking komt. Indien je voor een woning in aanmerking komt, dan ontvang je alle aanvullende informatie, die je nodig hebt om een besluit te kunnen nemen om tot aankoop over te gaan. Dit betreft een concept van de koop-/aannemingsovereenkomst, verkooptekening en een technische omschrijving. Tevens wordt er een aanvullende collectieve informatiedag gehouden, waarin er ruimte is voor het stellen van je vragen. Na de aankoop wordt je door de kopersadviseur van New West uitgenodigd voor een individueel gesprek.

Het gesprek: In het individuele gesprek wordt je geïnformeerd over de procedure van de bouw en worden alle individuele wensen met betrekking tot de extra mogelijkheden besproken.

Graag zien wij jouw inschrijving tegemoet.


Met vriendelijke groet,
Het verkoopteam van “New West”